България

НАП: До 31 януари може да се променя вида на осигуряването

До 31 януари самоосигуряващите се лица могат да променят вида на осигуряването си, напомнят от Национална агенция за приходите. Почти 3900 самоосигуряващите се лица от област Видин задължително се осигуряват във фонд „Пенсии“ на държавното обществено осигуряване (ДОО), те по свой избор могат да се осигуряват и във фонд „Общо заболяване и майчинство”.

82 са новите случаи на COVID-19 в област Видин, 232-ма са общо новодиагностицираните в Северозапада

232 са общо потвърдените случаи на коронавирус в областите Видин, Враца и Монтана за изминалото денонощие. За Видинска област новите случаи са 82, за Врачанска – 69, и за Монтанска – 81.

73 са новите случаи на COVID-19 в област Видин, 224-ма са общо новодиагностицираните в Северозапада

224 са общо потвърдените случаи на коронавирус в областите Видин, Враца и Монтана за изминалото денонощие. За Видинска област новите случаи са 73, за Врачанска – 70, и за Монтанска – 81.

62 са новите случаи на COVID-19 в област Видин, 279 са общо новодиагностицираните в Северозапада

279 са общо потвърдените случаи на коронавирус в областите Видин, Враца и Монтана за изминалото денонощие. За Видинска област новите случаи са 62, за Врачанска – 117, и за Монтанска – 100.

Днес стартира Данъчна кампания 2022

Днес започва Данъчната кампания за 2022 година. От днес стартира подаването на декларациите за доходите на физическите лица по електронен път, по пощата и в офисите на приходната агенция. Гражданите на гр. Видин и Видинска област могат да подават данъчни декларации по електронен път чрез Портала за електронни услуги на приходната агенция, в Салона за обслужване на граждани в сградата на офис на НАП – Видин (ул.

До 25 000 лв. за проекти за развитие на селския туризъм в Северна България

Фондация „Америка за България“ обявява конкурс за финансиране на проекти за развитие на селски туризъм в Северна България. Конкурсът се провежда в партньорство с Посолството на Италия, Италианската търговска агенция, фондация „LocalFood.bg“/Пендара, сдружение „Деветашко плато" и „Травентурия“ ООД.

Област Видин е на прага на тъмночервената зона по разпространение на COVID-19

Резкият скок на новозаразените във Видинско през последните дни вкара областта в червената зона по брой случаи на коронавирус за последните 14 дни. По данни на Националния център по заразни и паразитни болести към 2 януари област Видин беше в жълтата зона с 230 заболели на 100 000 души. Към 8 януари областта е вече на прага на тъмночервената зона с 489 инфектирани на 100 000 души.

Проверете състоянието на автомобилното жило за газ, преди да предприемете дълго пътешествие

Вече притежаването на личен автомобил не е въпрос на лукс, а въпрос на удобство и ежедневна необходимост. Всеки един от нас всеки ден се сблъсква с трафика, независимо дали трябва да стигне до работа, до университета, или просто е решил да се отправи на разходка.

54 са новите случаи на COVID-19 в област Видин, 230 са общо новодиагностицираните в Северозапада

230 са общо потвърдените случаи на коронавирус в областите Видин, Враца и Монтана за изминалото денонощие. За Видинска област новите случаи са 54, за Врачанска – 109, и за Монтанска – 67.

61 са новите случаи на COVID-19 в област Видин, 282 са общо новодиагностицираните в Северозапада

282 са общо потвърдените случаи на коронавирус в областите Видин, Враца и Монтана за изминалото денонощие. За Видинска област новите случаи са 61, за Врачанска – 136, и за Монтанска – 85.

Страници