Благотворителна акция за ремонт на жилището на момиче от Видин, израснало в приемно семейство

Сподели: 

Призив за дарения и доброволци, които да помогнат с труда си за ремонтирането на апартамента на младо момиче от Видин, отгледано в приемно семейство, отправи във „Фейсбук“ Лео Кадели. Създадената от него платформа „Приятели, ПОМАГАЙТЕ – Лео Кадели“ досега е реализирала редица благотворителни кампании в цялата страна, една от които е в помощ на деца в село Ружинци. Новата кауза, зад която платформата застава, е в подкрепа на 20-годишната Валя, а плановете са акцията да се реализира на 13, 14 и 15 май.
Ето какво разказва самият Лео Кадели във „Фейсбук“: „Валя е на 20 години, отгледана е от приемна майка във Видин, в момента учи медицина в Плевен, но след завършването иска да се върне и да работи в болницата във Видин. Историята е много тъжна и едновременно и доста мила (поне за мен). Още от бебе я оставят нейните родители в дом. Когато е била на 3 години, я поема приемен родител – Цветелина, която влиза в най-важната роля за нея – на майка. Възпитава я повече от добре, грижи се и я обича като свое дете. И когато Валя навършва пълнолетие, не я оставя на произвола на съдбата, а отново й дава гръб, като наема общинско жилище във Видин, за да има къде да живее Валя, когато завърши и къде да създаде семейство“. Лео Кадели допълва, че общинското жилище е осигурено, но апартаментът се нуждае от основен ремонт, включително нова баня, нова кухня и обзавеждане.
Желаещите да помогнат с доброволен труд могат да заявят това, като пишат на Лео Кадели на „Вайбър“, на тел. 0898366113. В съобщението е необходимо да посочат от къде ще пътуват, разполагат ли или не със собствен транспорт, с какво точно са в състояние да помогнат (имат ли опит в строителството и т.н.) и през кои от дните на акцията могат да се включат.
Тези, които имат възможност да помогнат с парични средства, могат да направят това по някой от следните начини:
1. Банкова сметка:
Име: „Приятели, ПОМАГАЙТЕ – Лео Кадели“ Сдружение
IBAN: BG45UBBS80021091243240
SWIFT: UBBSBGSF
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ПИШЕ ОСНОВАНИЕ „ДАРЕНИЕ ЗА РЕМОНТ“, също пишете и телефон за връзка.

2. Revolut: 0898 366 113 основание „ДАРЕНИЕ ЗА РЕМОНТ“, също пишете и телефон за връзка.

3. PayPal:
pomagaite@gmail.com
PayPal me:
www.paypal.me/pomagaite
Основание „ДАРЕНИЕ ЗА РЕМОНТ“, също пишете телефон за връзка.

4. Еконт:
„Приятели, ПОМАГАЙТЕ – Лео Кадели“
Тел: 0879849581
Еконт кв. „Драгалевци“ – София.
Основание „ДАРЕНИЕ ЗА РЕМОНТ“, също пишете и тел за връзка.