Българка и американец се ожениха в Бели извор, гостите от САЩ „дойдоха“ през таблети

Сподели: 

Българка и американец се венчаха във Враца, а гостите от САЩ “дойдоха”... през таблети. А как това е възможно, показва видеоклип, публикуван в профила на булката във „Фейсбук“.
Когато COVID-19 казва “не”, те си казаха “да!”.
Сватбата се случи на 8 август в Бели извор, край Враца, насред бурята, която помете цялото събитие. Това обаче не опорочи сватбата, а напротив – направи я незабравима.
След като САЩ забрани полетите, а сватбата бе планирана от доста време, младото семейство реши да експериментира и да заложи на модерните технологии – таблети и интернет. Милена и Итън си наемат фирма за стрийминг и създават “стената на таблетите”, където на живо “присъстват” майката на младоженеца, роднините и приятелите му.
Така на практика младоженците успяха да осъществят всички традиционни сватбени ритуали като танцът на младоженеца с майка му, а Милена, макар и виртуално, успя да прекара този специален ден, за нея и Итън, в компанията на новото си голямо семейство.
Младоженците се срещат преди 2 години, когато Милена ходи на курсове по английски, а той не говори български, но има желание да го научи. Две седмици преди американецът да си замине обратно, Милена среща Итън и така се ражда историята, която виждаме днес.
Ето какво сподели самата булка за невероятното преживяване: „Решихме да кажем “ДА”, напук на пандемията, напук на бурята, напук на спрените полети и невъзможността на някои от най-близките ни да присъстват. После казахме и “НЕ” на невъзможностите, на перфектността, на графиците, на неразмазания грим, на перфектно белите и чисти рокли и обувки. И беше страхотно, по-добре не бих си го представила дори и в най-смелите си мечти...“
Какво точно се случи на сватбата, можете да видите на стената на булката:
https://www.facebook.com/milena9409/videos/3387031787983575/?__tn__=%2CO-R