Връчиха дипломите на студенти от филиала на Великотърновския университет във Враца

Сподели: 

На тържествена церемония бяха връчени дипломите на абсолвентите от филиала на Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий“ във Враца. Своите свидетелства за завършено висше образование получават над 200 студенти в образователно-квалификационна степен „бакалавър“ и „магистър“.
Кметът на община Враца Калин Каменов поздрави присъстващите. „Вашата професия е призвание, което изисква да сте мотивирани, да сте коректив на себе си и никога да не спирате да учите. Помнете уроците на Вашите преподаватели и никога не отказвайте знания на своите ученици. Скъпи абсолвенти, пожелавам Ви да бъдете вдъхновители, а не просто преподаватели. На добър час!“ – каза още кметът Калин Каменов и награди отличниците от Випуск 2022 година.
Приветствие към завършващите отправиха и директорът на филиала проф. д-р Рени Христова, доц. д-р Емил Бузов – директор на Педагогическия колеж в Плевен, началникът на РУО и заместник областният управител.
Преди церемонията във филиала на Великотърновския университет в града, кметът Калин Каменов и проф. д-р Рени Христова откриха две напълно обновени конферентни зали, в които ще се обучават студентите на висшето учебно заведение.