В детска ясла „Слънчев кът“ изпратиха малчуганите от Випуск 2023

Сподели: 

Изпращане на малчуганите от подготвителните групи организираха в Детска ясла „Слънчев кът“ във Видин. Гости на събитието бяха заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова, председателят на Общинския съвет Генади Велков и директорът на детска градина „Зорница“ Светлана Петкова. 
„Детската ясла е Ваш дом. Връщайте се, когато искате, добре дошли сте. Надявам се, че екипът на госпожа Нина Емилова винаги ще Ви посреща. Пожелавам Ви едно безгрижно детство, весели игри и натрупвайте нови знания в детската градина. На добър час!“ - с голямо вълнение поздрави малчуганите Борислава Борисова. Тя благодари на служителите в детското заведение за грижите и професионализма, които полагат ежедневно в отглеждането и възпитанието на нашите деца. Заместник-кметът връчи поздравителен адрес на директора на детската ясла от името на кмета на Общината д-р Цветан Ценков. „Нека най-малките жители на Община Видин и занапред да  се чувстват в детска ясла „Слънчев кът“ като в свой дом и да растат щастливи и безгрижни. А на тези, които сега се разделят с това първо за тях училище, пожелавам да надграждат с лекота придобитите тук умения и знания. На родителите желая да се гордеят със своите пораснали деца и да бъдат винаги тяхната най-сигурна опора!“ – пише в адреса.
Директорът на яслата Нина Емилова също поздрави децата по случай завършването им и благодари на Общината за оказваната подкрепа. 
Възпитаниците на детското заведение бяха подготвили хубава програма с много песни, танци и стихотворения. 
От днес малчуганите ще имат още възможности за забавления и игри. Те получиха батут, който е подарък от кмета на Общината д-р Цветан Ценков, председателя на Общинския съвет Генади Велков и заместник-кмета Борислава Борисова.