Емилиян Енчев бе избран за ръководител на Общинската организация на ПП ГЕРБ - Видин

Сподели: 
Емилиян Енчев бе избран единодушно за нов ръководител на Общинската организация на ПП ГЕРБ – Видин
Владимир Тошев, областен координатор на ПП ГЕРБ
Тихомир Станчев вече е част от ръководството на Общинската организация на партията

Емилиян Енчев е избраният нов ръководител на Общинската организация на ПП ГЕРБ – Видин. Той бе избран единодушно на провелото се изборно събрание на общинската структура на 9 октомври в залата на Областния конферентен център в дунавския град. Делегатите на събранието единодушно гласуваха за предложените кандидатури на Емилиян Енчев и Тихомир Станчев, с които се попълни съставът на общинското ръководство на партията. Те заеха местата на напусналите 2-ма членове на общинската организация на ПП ГЕРБ.
Емилиян  Енчев, с решение на ИК на ПП ГЕРБ от януари месец т.г., изпълняваше длъжността временен ръководител на общинската партийна организация до провеждането на изборното събрание и единодушното му избиране. Той е и общински съветник от ПП ГЕРБ.
Тихомир Станчев е млад човек, общински съветник от ПП ГЕРБ, има висше образование и успешен частен бизнес, семеен.
Видинската общинска организация на ПП ГЕРБ е в добра кондиция, работи добре и води редовен организационен живот, независимо от ограниченията наложени от пандемията, каза в словото си пред събранието Владимир Тошев, областен координатор на ПП ГЕРБ. Само за последните няколко месеца новопостъпилите членове  в общинската организация, която е и най-голямата на територията на Видинска област, са над 240, уточни Тошев. „Това означава, че водим устойчива политика и тя е насочена към хората. И това се дължи в огромна степен на огромната организационна работа на ръководството на Общинската организация и на Емилиян Енчев, който бе й неин временен ръководител“, каза областният координатор.
Емилиян Енчев благодари за доверието и увери присъстващите, че ще работи за издигане авторитета на ПП  ГЕРБ в общината, Видинска област и България. Ще продължава да създава мостове между всички членове на организацията и за утвърждаване доверието и провеждането на богат организационен живот.
„Радостно е, че днес има толкова много желаещи да членуват в партията. Днес видинската организация на ГЕРБ е сплотена и единна. Доказателство за това е големият брой новоприети членове, и сред тях преобладават младите хора и утвърдили се професионалисти, които заемат различни ръководни постове“, каза още Енчев.
Изборното партийното събрание във Видин се проведе при спазването на всички противоепидемични мерки, осигурени бяха маски и дезинфектанти за всички присъстващи.