Зам.-кметът на Видин Борислава Борисова присъства на откриването на „Ваканция и Спа Експо“

Сподели: 

Заместник-кметът на община Видин Борислава Борисова присъства на откриването на „Ваканция и Спа Експо“. Международната туристическа борса е най-голямата в страната и се провежда от 13 до 15 февруари в Интер Експо център, София. Община
Видин участва за поредна година в престижното изложение. 37-то издание бе открито от министъра на туризма Николина Ангелкова. По време на събитието Борислава Борисова се срещна и разговаря с нея и със заместник-министъра на туризма Ирена Георгиева, като отправи към тях покана да гостуват във Видин за началото на турсезона.
Посетителите, които проявяват интерес към видинския щанд, могат да се запознаят с туристическия потенциал на Общината чрез рекламните материали – карти със забележителностите на нашия град, каталози и албуми. По този начин се акцентира върху богатото културно-историческо наследство, събитийния календар, развитието на града през различните епохи. Тази година вниманието е насочено и към популяризирането на винения туризъм в региона.
С участието си в борсата Община Видин има възможност да се представи пред потенциални клиенти: туроператори, туристически агенции, индивидуални туристи, медии.
Общинска пресслужба