За нас

Телефон за контакт: 0895986313

 

Триобластният вестник “НИЕ” излиза без прекъсване от 12 април 1990 г.  От 17 години е областен вестник на Видин, а сега е триобластен. „НИЕ” е един от първите в страната, който има електронен вариант. Той се чете от твърде обширна читателска аудитория от българи не само в страната, а и в различните континенти. Форматът на вестника е А3+ и излиза в 8 страници всеки понеделник. Има пълноцветни и черно-бели страници. Представя на читателите тематични страници или приложения за различните общини в Северезападна България.

Наложил се e като предпочитаното издание за политически изяви на местните структури на различните партии, за PR кампании, за публикуване на журналистически разследвания, на разнообразни по тематика коментари, на реклами, обяви, съобщения.

Добрите взаимоотношения с всички местни и регионални институции, познаването на техните специфичности и четенето на вестника от тях, са  бонус, който надгражда успеха "НИЕ". За нас кампаниите за издигане и утвърждаване на публичния личностен, партиен или корпоративен имидж са важна част от цялостния комуникационен продукт