За трети път Владимиров положи клетва като кмет на община Кула

Областният управител на Видин символично предаде кметската огърлица и ръководи тържествената сесия на Общинския съвет
Сподели: 

„След този тържествен акт по полагане на клетва, Вие встъпихте в своите нови правомощия и отговорности. През следващите четири години ще имате онази сила, от която зависи развитието и просперитета на Вашата община. Защото във Ваши ръце е бъдещето й, и отговорността за това как ще живеят хората и в каква посока ще се развива Кула.“ Това каза областният управител Албена Георгиева, която ръководи тържествената сесия на Общински съвет - Кула. На областния управител се падна честта символично да предаде кметската огърлица на избрания за трети мандат кмет на община Кула д-р Владимир Владимиров, който днес (11 ноември) тържествено положи клетва и встъпи официално в длъжност.

„През следващите четири години отново ще се стремя да бъда кмет на всички граждани на общината, независимо от тяхната партийна принадлежност. През предстоящия мандат ще разчитам на вас, жителите на Кула, ще разчитам на новоизбраните общински съветници, ще разчитам на помощта на Правителството. Нека всички заедно да работим за една още по-хубава община, за привличане на инвестиции, за разкриване на нови работни места, за да можем след четири години да се поздравим с постигнати успехи“, каза в своето приветствие кметът на общината Владимир Владимиров.

На тържественото заседание положиха клетва 11 общински съветници. През следващите четири години работата на Общински съвет - Кула ще ръководи отново Димитър Цанков.

На заседанието присъстваха народните представители от Видин Владимир Тошев и д-р Цветан Топчиев, представители на общинската администрация, държавните структури на територията на община Кула, просветни и културни институции, представители на бизнеса и много граждани.