Инспектор Владимир Иванов от РДПБЗН-Видин е сред отличените в Националния конкурс „Пожарникар на годината - 2019”

Сподели: 

Победителите в Националния конкурс „Пожарникар на годината - 2019” получиха отличията си днес, на тържествена церемония в Националния дворец на културата. Сред тях е Владимир Иванов - инспектор в група „Превантивен контрол и превантивна дейност“ в сектор „Превантивна и контролна дейност“ на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ - Видин (РДПБЗН).
В конкурса, той е отличен като подгласник в Раздел „Г” - Пожарникар на годината от направление „Превенция”, осъществяващи превантивна дейност, обучение на населението или работещ с доброволни формирования за предотвратяване или овладяване на бедствия, пожари и извънредни ситуации и за отстраняване на последиците от тях.
Главен комисар Христо Терзийски – директор на Главна дирекция „Национална полиция“ връчи наградата на инспектор Владимир Иванов.

Инспектор Владимир Иванов е роден през 1965 г. в гр. Грамада. В системата на МВР работи от 2009 г. Седем пъти е бил награждаван за висок професионализъм и постигнати резултати в служебната дейност. Отлична е оценката за работата му през 2019 г. Той е организирал и ръководил подготовката на отбора на видинската ППМГ „Екзарх Антим I“, заел първото място в Националното ученическо състезание „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации 2019 г.” в гр. Стара Загора; организирал е областния конкурс за детска рисунка „С очите си видях бедата 2019 година” с участието на  149 деца и 31 класирани рисунки; подготвил е 28 деца от седем училища в региона за участие в областното състезание „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации 2019 г.”; провел е 72 занятия с 410 души за практически действия при бедствия, пожари и извънредни ситуации, както и три занятия със 101 служители от системата на МОН; участвал е в множество тематични проверки, провеждал е беседи, лекции и тренировки за действия при бедствия в учебни заведения от региона.