Класиката в дамската парфюмерия – невероятно очарование от Calvin Klein

Сподели: 

Съществуват парфюми, които сякаш остават във времето – перфектните формули и изтънченото съдържание са характеристиките, които гарантират всички такива есенции да се настанят трайно в съзнанието на клиентите. Макар че парфюмерийната индустрия не спира да изненадва потребителите с все нови ароматни попълнения, то определено можем да кажем, че съществуват ухания, които са прекарали последните десетилетия на едни от челните места в клиентските класации.

Днес ни се прииска да си поговорим за един такъв аромат – ще стане дума за Eternity на Calvin Klein. Измежду всички наистина популярни дамски парфюми, именно този бива определян като един от най-очарователните продукти, създавани някога. Положително няма да открием дама, която да не се влюби в есенцията още от първото впръскване. Ако винаги сте били в търсене на класически аромат, който никога няма да остарее с времето, то есенцията от Calvin Klein е най-точното попадение за вас!

Върховна наслада и изтънчени акорди – така най-лесно можем да определим съкровището на Calvin Klein

Безспорно една от характеристиките на всеки парфюм, на която почти всички любители и клиенти обръщат внимание, касае неговата дълготрайност. Едва ли някой желае само час след напускането на дома вече да няма и помен от нанесения парфюм. Дълготрайността и плътността на всяка една есенция до голяма степен бива определяна както от високото качество на съставките, така и от тяхното майсторско смесване. Всеки знае, че създаването на един парфюм е всъщност процес, изискващ много работа, отдаденост и грижа дори и към най-малкия детайл.

В Eternity by Calvin Klein наблюдаваме същата тази съвкупност от характеристики, която му отрежда едно от челните места в потребителските класации. Както вече споменахме, наистина би било трудно да откриете дама, която или да не е изпробвала аромата, или да не се влюби в него още от първото впръскване. Този факт сам по себе си е достатъчно категоричен, за да се убедим в безапелационния успех на продукта.

Разбира се, значимото отдаваме и на страхотното съдържание, с което се слави есенцията. Връхните нотки ни възхищават с присъствието на мандарина и фрезия, в сърцевината долавяме уханието на нарцис, роза, момина сълза и жасмин, а базата се изградена благодарение на акордите от сандалово дърво, пачули, амбра и мускус. Категорично изрзяваме мнение, че този аромат е изключително подходящ за ежедневно носене и никак не би било излишно да го притежавате към личната си козметична колекция.