Кметът на Враца награди победителите във второто издание на турнира в памет на Сашо Ангелов

Сподели: 

Над 100 деца участваха във второто издание на турнира в памет на футболиста от „Ботев“ – Враца Сашо Ангелов. В спортната проява, която се проведе в залата на ППМГ „Акад. Иван Ценов“, участие взеха четири отбора на домакините от „Ботев“, както и състезатели от отборите на „Локомотив“ – Мездра, „Пегас спорт“ – Видин, Монтана и клуб „Звездичка“.
Победителите бяха наградени от кмета на община Враца Калин Каменов, който поздрави младите таланти и им пожела да не се отказват от спорта. „Благодаря на всички, които участваха в турнира, посветен на легендата Сашо Ангелов. Вярвам, че с подкрепата на вашите треньори и родителите ви, ще продължавате да се развивате и да ставате още по-добри!“ – каза още Каменов.
Първото място в турнира взе отборът на Монтана, следван от тимовете на „Ботев“ – Враца и „Локомотив“ –  Мездра, които си поделиха второ и трето място. Четвъртото място зае отборът на „Пегас спорт“ – Видин.
Събитието се организира от „Ботев“ – Враца, с подкрепата на Обществен дарителски фонд за Враца и Фондация „Америка за България“.
Общинска пресслужба