Конкурс за коледна декорация организира Младежкият дом в Монтана

Могат да участват деца от 1 до 8 клас
Сподели: 

Младежки дом – Монтана организира конкурс за ръчно изработена коледна декорация. В него могат да се включат деца от първи до осми клас. Те ще бъдат разпределени в две възрастови групи – I-IV и V-VIII клас. Всеки участник може да изработи коледна декорация по избор – коледна играчка, гирлянди, коледен венец, свещници и други. Материалите и техниките са по избор на авторите. Единственото ограничение е, че един участник може да се включи в конкурса с не повече от 2 броя изделия.
Крайният срок за участие е до 15 декември. Готовите творения могат да бъдат донесени на място в сградата на Младежкия дом или изпратени по пощата на адрес: 3400 Монтана, бул. „Трети март” 98, Общински младежки дом. Заедно с тях авторите трябва да посочат три имена, възраст, населено място, училище,  клас, телефон и e-mail за контакт.
Жури ще оцени изделията и ще определи победителите с най-интересните и оригинални коледни идеи. Отличените ще получат и награди. Най-интересните, уникални и красиви творби ще бъдат включени в изложба, която ще бъде подредена във фоайето на Младежкия дом, както и виртуално, във „Фейсбук“ страницата на институцията.
„Коледа е в нещата, които споделяме. Така че споделете с нас вашата ръчно изработена празничната декорации. Бъдете креативни, проявете въображение, уловете духа на Коледа около вас! Нека заедно да съживим магията на един от най-любимите ни празници!“, призовават организаторите.