Куклен театър с вход свободен за 15 септември във Видин

Спектакълът „Вълкът и седемте козлета“ е подарък от Общината за всички деца по случай първия учебен ден
Сподели: 

На 15 септември, вторник, от 18:00 ч., на откритата сцена при Художествена галерия „Никола Петров“ почитателите на кукленото изкуство ще могат да се насладят на пиесата „Вълкът и седемте козлета“. Спектакълът е подарък от Община Види за всички деца по случай първия учебен ден.
След огромния успех на моноспектакъла „Дядовата ръкавичка“, който беше представен миналия месец пред видинската публика отново с вход свободен, Община Видин и Държавен куклен театър – Видин ще зарадват най-малките с популярната приказка на Братя Грим „Вълкът и седемте козлета“. Текстът е поднесен по оригинален, музикален и много забавен начин. Постановката е дело на режисьорите Мая и Митко Димитрови, а в главните роли влизат най-младите актьори на видинския куклен театър - Пламен Кънев, Теодора Рашед и Христо Иванов.
Държавен куклен театър - Видин продължава да представя съботни представления и през есента. Очаквайте на 19-и „Маша и Мечокът“, а на 26-и „Баба Хола“. Представленията се играят при капацитет от 50% и при строго спазване на противоепидемичните мерки. Екипът на театъра работи и активно по нови проекти от този месец.