Любен Иванов: Видин има нужда от целенасочени действия и упорита работа

Сподели: 

Цялият ми живот е свързан с Видин. Тук съм роден и израснал, работил съм 19 години като адвокат, бил съм общински съветник и областен управител. Цялата ми дейност е свързана с град Видин, запознат съм с всички проблеми, имам съответната експертиза и управленския опит, каза в свое интервю пред БНТ, кандидатът за кмет на община Видин Любен Иванов от коалицията "Продължаваме промяната - Демократична България".
Видин е систематично унищожаван през последните 20 години и няма как да не ме боли от това. Това, което имам за цел е да поставя човека в основата на едно управление. Това което желая е хората във Видин да се почувстват наистина хора. Човека е в основата на управление на общината. Целта на едно управление не може да бъде асфалтирането на улици. Това е задължението на едно управление. Целта на политиката на общината трябва да бъде постигането на благоденствие на хората. Като кмет ще се ръководя именно от това – интересите и благоденствието на всеки отделен човек, допълни Иванов.

Основната ми програма е търсене на инвестиции. 10 години община Видин не присъства на нито един международен форум за инвестиции, заради пасивност. На бездействие се дължат огромна част и от останалите проблеми – състоянието на болницата, рушащите се паметници на културата, включително последния случай със срутването на част от крепостната стена на Баба Вида.

Имам мечта за Видин, моля за вашето доверие заедно да реализираме тази мечта, за да можем да се радваме на Видин и да гледаме заедно в бъдещето, каза в заключение Иванов. 

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.