МГЕРБ - Видин проведе областно събрание

Сподели: 

Младежката организация на ГЕРБ във Видинска област  проведе областно събрание, в което участваха представители на МГЕРБ от всички 11 общини. На събранието присъства областният координатор на партията и народен представител Владимир Тошев.
Областното събрание на младежката организация номинира свои представители за членове на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ за предстоящото на 5 юли Общо събрание на младежката структура, което ще се проведе в София. Номинирани бяха двама младежи от организацията във Видин - Стефан Ванчев и Емил Емилов, кандидатурите на които бяха единодушно подкрепени от присъстващите.
Областният координатор Владимир Тошев поздрави присъстващите младежи. Той ги призова „да са единни, уверени в себе си и убежденията си”. Посъветва младежите да използват времето за образование, което никога не е достатъчно.
Областният координатор на МГЕРБ - Видин Николай Иванов направи анализ на дейността на МГЕРБ в област Видин. Отчетено бе, че поради ограничителните мерки, свързани с епидемията от коронавирус има застой в дейността на структурите по общини.
Лъчезар Попиванов сподели, че веднага след нормализиране на обстановката ще е необходимо пълна мобилизация на МГЕРБ - Видин по общини и населени места, актуализиране на списъци, както и привличане на нови членове.
„МГЕРБ във Видинска област продължава да се развива в положителна посока. Важно е да продължим да работим, да реализираме различни инициативите, насочени към младите хора“, каза областният координатор на МГЕРБ Николай Иванов
Младите хора на своето събрание обсъдиха организационни въпроси, дискуриха  предложения за промени в Правилника на организацията и дейността на Младежката организация на ПП ГЕРБ – МГЕРБ и актуалната политическа обстановка в страната.
Събранието се проведе при спазване на всички санитарно-хигиенни мерки в извънредната епидемична обстановка.