Министърът на туризма посети щанда на Община Видин на изложението Ваканция & СПА

Сподели: 

Юбилейното 40-то издание на Международното туристическо изложение „Ваканция и СПА Експо“ бе открито днес в Интер Експо Център – София. То се провежда под егидата на Министерството на туризма, а Република Мадагаскар е държава-партньор на форума. На откриването на престижното изложение присъства и заместник-кметът на Община Видин по хуманитарни дейности и социална политика Борислава Борисова. В най-мащабния туристически форум за първи път тази година участва и Регионален исторически музей – Видин. 

Изложбеният щанд на Общината отново впечатлява със своята визия. На него се спряха министърът на туризма Зарица Динкова и нейният колега от Мадагаскар Джоел Рандриамандранто, които с интерес разгледаха изложените брошури за забележителностите на старопрестолния ни град. Заместник-кметът Борисова им подари рекламни материали и сувенири на Видин. 

Посетителите на видинския павилион могат да получат различни информационни каталози, които популяризират културно-историческите забележителности на Видин, традициите и обичаите от нашия край. 

В тазгодишното изложение се представят туристически компании от Европа, Африка и Азия, като броят на изложителите е над 200. Участниците във Ваканция & СПА имат възможност да покажат нови туристически продукти, да срещнат партньори, както и да обменят идеи, да се запознаят с постиженията на туристическия бранш в страната и чужбина. 

Туристическата борса ще продължи до 15 март.