Момчил Станков: Благодаря на служителите на видинските детски градини за проявеното гражданско самосъзнание

Приключи тестването за COVID-19 на персонала от детските заведения в община Видин. През тази седмица ще се правят изследвания в останалите 10 общини от областта
Сподели: 

На 28 май приключи тестването за COVID-19 на персонала от детските заведения на територията на община Видин. Взети са проби на всички 283 лица - педагогически и непедагогически състав.
Областният управител Момчил Станков изказва благодарност към всички служители на видинските детски градини за проявеното гражданско самосъзнание и отговорност. „Многократно съм казвал, че само с общи усилия ще спрем разпространението на коронавируса в областта. С отзивчивостта, която проявихте, за пореден път доказахте, че грижата за живота и здравето на нашите деца е не само работа за Вас, а и Ваша мисия“, каза областният управител.
През тази седмица предстои тестване за COVID-19 и на персонала от детските заведения в останалите 10 общини от област Видин.
Припомняме, че по инициатива на областния управител и по решение на Областния кризисен щаб бе решено да бъдат направени PCR-тестове на целия педагогически и непедагогически персонал на детските градини и детските ясли в област Видин.