Нова придобивка радва децата на село Кутово

Сподели: 

Новоизградена детска площадка вече радва най-малките жители на село Кутово. Площадката, разположена в близост до центъра на населеното място, бе открита днес със специално тържество, на което присъстваха заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова и председателят на Общинския съвет Генади Велков.
Кметът на Кутово Живко Недялков благодари от името на всички свои съселяни на г-н Велков, с чиято финансова подкрепа е изградена площадката, както и на Общината, в лицето на г-жа Борисова, за съдействието.
Генади Велков пожела на децата дълго време да си играят на тази площадка и да се грижат за нея, като изказа и своята признателност на хората, помогнали откриването на новата придобивка да се превърне в истински празник за селото.
От името на кмета на Видин д-р Цветан Ценков, на общинското ръководство и от свое име Борислава Борисова също поздрави присъстващите с хубавата придобивка. „Желая на децата да са здрави, да прекарват голяма част от свободното си време тук и да имат успешна нова учебна година. Уверявам Ви, че и занапред ще продължим да създаваме още по-добри условия за развитието на населените места в нашата община“ – каза  заместник-кметът.
Тържеството продължи с празнична програма, в която взеха участие изпълнители от танцов клуб „Веселие“ – Видин, с ръководител Албена Борисова.
Организаторите изненадаха децата с вкусна торта и много лакомства.