Обновиха двора на училището в село Дреновец

Сподели: 

Дворът на Средно училище „Никола Йонков Вапцаров“ – с. Дреновец вече е с нова визия. Старата ограда е премахната и е заменена с нова. Изградени са бетонови пътеки. Доскоро неравните треви площи са подсипани с пръст и подравнени, засадени са райграс, дръвчета и цветя. Около оградата от външната страна също е почистено, подсипано с трошен камък и пръст. Част от тези площи е асфалтирана и е обособен паркинг.
През тази година училището в Дреновец изпълнява проект по Националната програма на Министерство на образованието и науката „Участвай и променяй – родителят, активен партньор в училищния живот“. Дейностите завършиха с общо мероприятие, в рамките на което в двора на учебното заведение бе изградена беседка за учене на открито, новата ограда бе боядисана, а дворът на училището – почистен. От СУ „Н. Й. Вапцаров“ – с. Дреновец благодариха на родителите и децата, включили се в програмата. След изпълнение на задачите заслужено всички се почерпиха на организирания кетъринг.
Така с общите усилия на екипа на училището, на родители и ученици, както и на Община Ружинци, която съдейства с техника и работна сила, училищният двор е вече по-уютен, по-красив и зареждащ с енергия.