Община Видин с щанд на 39-то издание на Международното туристическо изложение

Сподели: 

39-то издание на Международното туристическо изложение бе открито на 15 февруари в Интер Експо Център – София. Изложението се провежда под егидата на Министерството на туризма и ще продължи до 17 февруари. На откриването на престижното изложение под наслов „Динамика и доверие“ присъства и заместник-кметът на Община Видин по хуманитарни дейности и социална политика Борислава Борисова. 

Изложбеният щанд на Общината тази година отново впечатлява със своята интересна визия. На него се спря и министърът на туризма Илин Димитров, който разговаря с представителите на Община Видин. Заместник-кметът му връчи подаръци и рекламни брошури за забележителностите на старопрестолния град. Видинския павилион разгледаха и бившите министри на туризма Николина Ангелкова и Христо Проданов.

Посетителите на форума могат да получат на щанда различни рекламни материали, каталози, туристически карти, албуми за Видин с богати илюстрации, календари и сувенири.

Рекламен видеоклип за дунавския град показва историческото наследство и културните паметници. Специално внимание в него е отделено на фестивалите, организирани от Община Видин през цялата година, които привличат жители и гости на туристическата дестинация.