Община Видин участва със свой щанд на 38-ото издание на „Ваканция и Спа Експо“

Сподели: 

Община Видин участва със свой щанд на тазгодишното издание на „Ваканция и Спа Експо“. Престижното международно туристическо изложение се провежда на 24 и 25 февруари в Интер Експо Център – София, под патронажа на Министерството на туризма. То бе открито вчера от министъра на туризма Христо Проданов. След официалната церемония той разгледа борсата, като се спря и при щанда на Община Видин. Заместник-кметът на Общината  Борислава Борисова, която също присъства на събитието, приветства министъра и му подари рекламни материали. Щанда посети и изпълнителният директор на Националното сдружение на общините в Република България Силвия Георгиева.
Тази година щандът на Общината  привлича посетителите на изложението със своята креативна визия. На желаещите да се запознаят с туристическия потенциал на Видин, са на разположение карти с културно-историческите забележителности, каталози и албуми, които съдържат информация и интересни фотоси от крайдунавски град.
В 38-ото издание на „Ваканция и СПА Експо“ общините са сред най-многобройните участници. Освен че предлагат информация за дестинациите, които представляват, местните администрации подкрепят туристическия бизнес от регионите и активно промотират културни събития и забележителности.
С участието си в най-големия туристически форум у нас Община Видин има възможност да се представи пред потенциални клиенти - туроператори, туристически агенции, индивидуални туристи, медии.