Общинската организация на ПП ГЕРБ - Димово е с ново ръководство и нов ръководител

Сподели: 

Илиян Лилов е избраният нов ръководител на Общинската организация на ПП ГЕРБ в Димово. Той бе избран единодушно на провелото се изборно събрание на общинската структура на 19 октомври в залата на читалище „Пайисий Хилендарски” в града. Делегатите на събранието единодушно гласуваха за предложените кандидатури на Илиян Лилов, Олга Владимирова, Калин Пеев, Бойчо Бойчев и Георги Георгиев, с които се попълни съставът на общинското ръководство на партията и той е изцяло нов. Те заеха местата на напусналите по лични причини членове на ръководството на общинската организация на ПП ГЕРБ - Димово.
Новият ръководител на Общинската партийна организация Илиян Лилов е 49-годишен, има собствен бизнес, семеен е с две деца.
Димовската общинска организация на ПП ГЕРБ е в добра кондиция, работи добре и води редовен организационен живот, независимо от ограниченията наложени от пандемията, каза в словото си пред събранието Владимир Тошев, областен координатор на ПП ГЕРБ. Само за последния месец новопостъпилите членове в общинската организация са 11, уточни Тошев. „Това означава, че водим устойчива политика и тя е насочена към хората“, каза областният координатор.
Илиян Лилов, благодари за доверието и увери, че ще работи за издигане авторитета на ПП ГЕРБ в общината и областта за утвърждаване доверието в организацията и нейните членове, и провеждането на богат организационен живот.
Изборното партийното събрание в град Димово се проведе при спазването на всички противоепидемични мерки, осигурени бяха маски и дезинфектанти за всички присъстващи.