Обявиха победителите във фотопредизвикателството „Панаири, панаири…“

Сподели: 

Приключи конкурсът, с който Община Видин провокира любителите на креативната фотография да уловят пъстрата атмосфера на тазгодишния традиционен панаир, който се проведе в нашия град от 19 до 27 август. Вчера (12.09) бяха отчетени харесванията, събрани от всяка от подадените в рамките на фотопредизвикателството снимки, които са публикувани в създаденото за целта събитие във Фейсбук страницата на Общината.
На първо място е фотографията на Каролина Петкова, която събира 512 харесвания. На втора позиция се подрежда снимката, чийто автор е Анна Данкова – с 301 гласа, трета е творбата на Василена Тодорова – с 251 гласа. На четвърто и пето място се класират снимките на Найден Антонов - с 225 харесвания и на Зорница Василева – с 204 гласа.
Както е посочено в регламента на конкурса, авторите на първите пет фотографии, събрали най-много гласове, ще получат награди. Те ще бъдат връчени официално на 12 октомври, когато отбелязваме Деня на българската община. Мястото и часът на събитието ще бъдат обявени допълнително.