ПП ГЕРБ – Видин направи дарение за операция в чужбина на 7-годишния Станимир

Сподели: 

ПП ГЕРБ - Видин  направи дарение за операция в чужбина на 7-годишния Станимир. Депутатът и областен координатор на партията Владимир Тошев и членове на местната структура официално връчиха на майката на Станимир Маргарита Николава дарението - част от сумата необходима за операцията на детето във Виена. Лични дарения направиха и членовете на ПП ГЕРБ - Видин Валери Василев и Любомир Низамов.
Владимир Тошев пожела на Маргарита Николова здраве и сила, за да може да се справи с предстоящите изпитания. На малкия Станимир – успешна последна операция във Виена, която да върне усмивката на лицето му.
Маргарита Николова, която отглежда сама двете си деца, благодари на дарителите за проявената човечност и състрадателност. „Дарената сума идва в труден момент за семейството ми“, сподели Николова и  уточни, че без помощта на дарителите и предоставянето на голяма част от нея като дарение от ПП  ГЕРБ тя  не би могла да се справи и операцията на детето й да се осъществи.
Маргарита Николова благодари на ПП ГЕРБ, на Владимир Тошев, на Валери Василев и Любомир Низамов, на всички свои дарители, които са подпомогнали лечението на Станимир, с помощта на които ще може да се върне усмивката на лицето му и той ще може да ходи.
Момчето, което тази учебна година  ще бъде първи клас, страда от детска церебрална парализа. 7 500  евро са нужни, за да му бъдат премахнати импланти, които са поставени преди повече от година и половина от лекари във Виена. Операцията е планирана за 21 септември.