Предстои зимният кръг на 11-то издание на турнира „Математика без граници“ във Видин

Сподели: 

Видинската секция при Съюза на математиците организира зимния кръг на XI турнир Математика без граници, който ще се проведе на 3 февруари /събота/ от 12:30 часа до 13:30 часа в ППМГ „Екзарх Антим I” Видин.

Заявките за участие се подават до 18 часа на на 1 февруари на електронен адрес mbgvd19@abv.bg , като се посочват трите имена на участника, класа и училището, в което учи.

За участие следва да се заплати такса в размер на 15 лв., която в се внася в деня на състезанието. За учениците, които посещават съботните школи към СМБ-секция Видин, таксата е 10 лв.

Организаторите съобщават, че усички участници, които НЕ са участвали в есенния кръг на турнира, подават декларация за информираност и съгласие по образец. /Декларацията ще получите на имейл в отговор на получена заявка/отнася се само за участници, които НЕ са участвали в есенния кръг на турнира/. Резултатите на участници, за които не са подадени декларации, не се записват в протокола и не се обработват.Попълнената и подписана декларация се носи и се предава в деня на състезанието, съобщават още организаторите.

Координатор на събитието е Камелия Иванова.