РИОСВ – Монтана организира конкурс „Кукла Парцаливка“ за Коледа“

Изискването е куклата да е изработена от употребявани текстилни материали
Сподели: 

Регионална инспекция по околната среда и водите – Монтана (РИОСВ) организира конкурс по повод коледните и новогодишни празници „Кукла „Парцаливка“ за Коледа!“, съобщиха от екоинспекцията. В конкурса могат да участват деца от 10 до 15 години от областите Монтана и Видин.
Куклата трябва да е изработена от употребявани текстилни материали, пълнежът също, и да е с височина до 30 см. Децата могат да включат своето въображение и талант при направата на куклите, като използват всякакви техники.
За да се включите в конкурса, изпратете изработената кукла на адрес: гр. Монтана 3400, ул. „Юлиус Ирасек“ № 4, ет. 3; РИОСВ – Монтана /за конкурса „Кукла „Парцаливка“ за Коледа!“/. Куклата може да бъде донесена и на място в екоинспекцията на горепосочения адрес. Към всяка кукла трябва да има надпис с трите имена на автора, възраст, училище, адрес за връзка и телефон.
Срокът за изпращане (донасяне на място в РИОСВ – Монтана) на творбите е 1 декември 2021 г. Резултатите ще бъдат обявени до 10 декември 2021 г. РИОСВ – Монтана ще награди първите трима с предметни награди.