Спектакълът на Нешка Робева покори видинската публика

Участие взеха Симфониета – Видин и десетки талантливи изпълнители
Сподели: 

Концертът „Шоу без име”, който бе с благотворителна цел, се състоя на 17 декември в препълнената зала „Фестивална”. Той бе част от Коледно-новогодишната програма на Община Видин. На спектакъла присъстваха заместник-кметовете Борислава Борисова и Светослав Скорчев.
В шоуто си дадоха среща различни видове изкуства, а участие взеха Симфониета – Видин и десетки талантливи изпълнители – спортисти, танцьори, певци, самодейци. Зрителите аплодираха силно представителките на клуба по художествена гимнастика „Левски”, хор „Нуша”, Ваня Костова, Боян Михайлов и Ванеса, танцьорите Магдалена Янева, Любомира Геновска, Стефан Николов, Йорданка Топалова, европейските вицеолимпийски шампионки Александра Митрович и Емилия Радичева, нашумелите поп изпълнители Димитър и Христо и др. В концерта се включиха гимнастичките от местния клуб „Вида-Видин” и фолклорният танцов ансамбъл „Северняци”.
„Много отдавна не сме идвали във Видин и честно да кажа, когато директорът на Видинската симфониета Мирослав Кръстев се обади и попита може ли да участваме тук, искрено се зарадвах, защото този край ми е на сърце. Много хора се отричат, много хора заминават, но този край никога няма да бъде обезлюден, защото тук е влязла западната култура, тук се пази местната традиция, тук са хората, които ще възкръснат от искрата и наистина този край ще бъде това, което заслужава – една цветна градина. Вярвайте в това! Прекрасни деца имате, талантливи, изключителни“, каза след края на спектакъла знаменитата българска треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева. Тя благодари на видинската публика за сърдечното посрещане. След това помоли присъстващите на тръгване да помогнат с финансови средства, кой с колкото може, на едно тригодишно дете, родено с малформация, за една скъпа операция, за да може и то като другите деца да играе, да се радва.