С магическо шоу, концерт и заря завърши празникът на Видин

Сподели: 

В следобедните часове на празничния 26 октомври магическа атмосфера завладя площад „Бдинци“ благодарение на артистите от Quick Hands Project. В организираната от тях работилница за улична магия те демонстрираха на най-малките жители на нашия град интересни фокуси.
След това видинските граждани имаха възможност да наблюдават спектакъла „Царете на магията“, който показа фокуси и илюзии, а публиката също бе въвлечена като участник. В света на магическото се потопиха десетки жители на Видин, сред които бяха и заместник-кметът по хуманитарни дейност и социална политика Борислава Борисова и секретарят на Общината Валери Димитров.
Програмата продължи с празничен концерт на Веси Бонева и Светлин Къслев, които изпълниха своите най-големи хитове, както и популярни български песни. Веси Бонева благодари на общината и на кмета д-р Ценков за възможността да се включи в програмата за отбелязване на Духовния празник на нашия град и поздрави всички видински граждани, както и празнуващите имен ден.
Вечерта също завърши приказно. Нощното небе над Видин бе празнично осветено от пищна заря, за радост най-вече на децата.