Томислав Дончев: Добре дошли в най-добрия отбор на политическата сцена

234 души бяха приети в структурата на ГЕРБ - Видин
Сподели: 
234 души са новите членове на ГЕРБ в област Видин, като 185 са от Видинска община, а другите са от останалите населени места
На събранието присъстваха представители на всички партийни организации от 11-те общини в областта. Гости бяха областният управител Момчил Станков, кметът на община Видин д-р Цветан Ценков и председателят на ОбС - Видин Генади Велков
Алекс Александров, ръководител на ТОЛ системата за Видинска област, е сред младото попълнение в структурата на ГЕРБ
Кметът на община Ново село Георги Стоенелов получи своята партийна карта
Красимир Велчев е един от учредителите на видинската организация на ГЕРБ
Сред новоприетите членове на ГЕРБ е секретарят на Общината Валери Димитров
Сред новоприетите членове на ГЕРБ е заместник-кметът на община Видин Светослав Скорчев
По време на събранието поздравления по случай рождения си ден получи Владимир Тошев
Томислав Дончев също беше поздравен с настъпващия му рожден ден, който празнува на 4 юни

234 души бяха приети в структурата на ГЕРБ - Видин по време на партийно събрание в крайдунавския град. Те получиха своите партийни карти от членовете на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Томислав Дончев и Красимир Велчев. Партийното събрание във Видин се проведе на 3 юни при спазването на всички противоепидемични мерки, осигурени бяха маски и дезинфектанти за всички присъстващи.
„Добре дошли в най-добрия отбор на политическата сцена, който прекара България през една криза, ще я прекара и през тази с минимум щети", поздрави всички новоприети членове на ГЕРБ - Видин Томислав Дончев. По думите му няма нищо драматично в напускането на някои членове на местната структура. „Това се случва в политиката. Това е демокрацията. Ние трябва да мислим поне 15 години напред. Затова и съм радостен от многото млади хора, станали част от отбора на ГЕРБ - Видин”, посочи вицепремиерът и член на ИК на ГЕРБ.
„Преди 14 години създадохме ГЕРБ и се радвам, че и днес има толкова много желаещи да членуват в партията. Това означава, че водим устойчива политика и тя е насочена към хората", каза един от учредителите на видинската организация, член на ИК на ГЕРБ и зам.-председател на ПГ на партията Красимир Велчев.
„Днес видинската организация на ГЕРБ е сплотена и единна. Доказателство за това е големият брой новоприети членове, които днес получиха своите карти.“ С тези думи се обърна към присъстващите в залата областният координатор на партията във Видин Владимир Тошев. Той отбеляза, че сред новоприетите са основно млади хора и утвърдили се професионалисти, които заемат различни ръководни постове. Сред тях са и заместник-кметът на община Видин Светослав Скорчев и секретарят на Общината Валери Димитров. „Считам, че с този състав и с това ново попълнение ще продължим да бъдем водеща политическа сила във Видинска област“, каза Тошев.
На партийното събрание на ГЕРБ гости бяха областният управител на Видин Момчил Станков, кметът на общината д-р Цветан Ценков и председателят на Общинския съвет Генади Велков. Присъстваха и представители на всички партийни организации от 11-те общини в областта.
 

„С този отбор, който ние имаме и с ръководството на ПП ГЕРБ, начело с премиера Борисов, трябва да направим магистрала, да мислим как да имаме газопровод, как да направим индустриалната зона, как да доведем български и чуждестрани инвеститори, как да задържим младите хора в нашата област. Как да направим така, че България да стане все по-привлекателно място, Видин да стане още по-добро място за живеене“ - с тези думи се обърна към присъстващите в залата областният координатор на партията във Видин Владимир Тошев.

НИЕ