ФК „Дреновец“ стартира подготовка за пролетния полусезон

Сподели: 

Футболен клуб „Дреновец“ започна своята подготовка за пролетния полусезон на Северозападна трета футболна лига. Заниманията ще протекат изцяло в местни условия, на стадион Арена „Дреновец“, съобщиха от клуба.
Преди дни отборът беше поздравен от кмета на община Ружинци Александър Александров, от президента на отбора Евтим Евтимов и от спортния директор Васил Иванов, които пожелаха на футболистите много здраве и по-успешен полусезон. Старши треньорът на отбора Мартин Методиев обеща солидна подготовка и очерта основната цел – оставане в Трета северозападна лига и развитие на младите футболисти. Спортният директор Васил Иванов приветства младите таланти на видинската школа – Патрик Росенов, новодошлите Теодор Тошев и Филип Георгиев, както и всички останали футболисти.
По време на подготовката ФК „Дреновец“ ще играе няколко контролни срещи, става ясно от обявената от клуба програма. На 14 януари от 13:00 ч. отборът ще гостува на ОФК „Локомотив“ (Мездра). Следват още две гостувания – футболистите на „Дреновец“ излизат на 21 януари от 14:00 ч срещу отбора на ФК „Бдин 1923“ (Видин) и на 28 януари от 14:00 ч. срещу ФК „Партизан“ (Червен бряг). Подготовката ще приключи с два домакински мача на Арена „Дреновец“. Първият е на 4 февруари от 13:00 ч. срещу ФК „Монтана U19“. В последната контрола ФК „Дреновец“ посреща ФК „Ком“ (Берковица), като първият съдийски сигнал ще бъде даден в 14:00 ч.
На 11 февруари на Арена „Дреновец“ отборът ще бъде официално представен пред феновете.
В първия кръг от пролетния полусезон на Северозападната трета лига ФК „Дреновец“ ще се изправи като домакин срещу ФК „Етър II“ (Велико Търново).

Снимки: ФК „Дреновец“