Цвета Караянчева в Ружинци: С призивите си за метеж Румен Радев отрече напълно духа на Съединението

Сподели: 

На един от най-славните за българския дух празници – Съединението на Княжество България и Източна Румелия, президентът, по Конституция обединител на нацията, за пореден път призова за разединение. Единство категорично не се постига с грубо обругаване на легитимно избрания кабинет, призиви за метеж и с вдигнат юмрук. Това заяви председателят на Народното събрание и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Цвета Караянчева пред актива на партията в Ружинци и всичките над 40 новоприети членове в общинските структури на ГЕРБ в Ружинци, Димово, Белоградчик и Чупрене, на които лично връчи новите им членски карти.
„Партия се прави с любов и с отношение към хората, а не с черен пиар. Нека да се състезаваме пред избирателите с послания и политики. Изборите са състезанието, в което ГЕРБ иска да участва – а не в компроматна война, която нашите опоненти владеят до съвършенство“, заяви Цвета Караянчева и призова онези, които се правят на бойци от „Фейсбук“ да отидат на терен, да се срещат с хората и да направят структури в населените места .“Тези паважни политици така и не разбраха, че ГЕРБ е силна, защото е при хората“, категорична бе Караянчева пред над 40-те нови членове на партията.
„Във време, когато някои се опитват да прекършат градивната енергия на ГЕРБ, политическата партия върви напред и новоприетите членове са доказателството“, коментира областният координатор на ГЕРБ и народен представител Владимир Тошев. Той благодари на кмета на община Ружинци Александър Александров за активната работа и пожела всяка община да случи на такъв на такъв кмет.
„За да е успешна местната власт, е необходима подкрепа на държавата – добрата симбиоза между държавната и местните власти помага за доброто развитие на българските общини“, коментира кметът на Ружинци. Александров отбеляза, че без подкрепата на държавата всички хубави придобивки, на които се радват и ще се радват жителите на община Ружинци, нямаше да могат да се случат. „Така че аз благодаря на българското правителство за помощта, която ни оказват“, сподели кметът на община Ружинци.