„Осинови врачанско семейство“

Общината се включи в благотворителната кампания
Сподели: 

Институции и граждански организации се включиха в благотворителна кампания „Осинови врачанско семейство“, която се организира за 18-а поредна година в града. Зам.-кметицата на община Враца Петя Долапчиева поздрави организаторите и приветства всички присъстващи за добрата кауза.
Кметът Калин Каменов ще зарадва с подаръци 3-годишно момиченце, което си е пожелало за Коледа детска книжка, спортен екип, комплект домакински уреди и лакомства. С подаръци ще зарадват децата и заместник-кметовете Мария Попова, Александър Владимиров, Цветан Стойчков и секретаря на Община Враца Нина Дакева.
Зам.-кметицата Долапчиева и областната управителка Малина Николова връчиха и наградите за инженер и учител на годината на инж. Цветан Цветков и инж. Димитър Иванов.
На събитието присъстваха още председателят на Общинския съвет Владимир Христов, общински съветници, зам.областният управител Мирослав Комитски, директори на образователни и културни институции и др.
Кампанията ще продължи до средата на декември и има за цел да подпомогне социално слаби семейства и техните деца с подаръци за Коледните и Новогодишните празници. В благотворителното дело са включени повече от 100 деца от училища и детски градини.