„Продължаваме промяната – Демократична България“ регистрира кандидатите си във Видин

Сподели: 

„Продължаваме промяната – Демократична България“ регистрира кандидатите си във Видин. Коалицията издига кандидатурата на юриста Любен Иванов за кмет на община Видин. Регистрирана беше и пълна листа с 33-ма кандидати за общински съветници, както и кандидати за кметове на девет населени места в общината.  
„Ясно осъзнавам отговорността и очакванията, които са отправени към нас. Уверявам ви, че като екип ще дадем всичко от себе си, за да отговорим на тях и да заслужим вашето доверие“, отбеляза Любен Иванов. Той сподели, че влиза в предизборната кампания, воден от дълбокото разбиране за огромния потенциал, който нашият град и неговите граждани имат. „Вярвам, че център на всяко политическо действие и усилие трябва да бъде човекът и неговото благоденствие. Убеден съм, че община Видин може да работи много по-отговорно и с мисъл за своите граждани и имам съвсем ясен план за това“, подчерта кандидатът за кмет на Видин от ПП-ДБ.
Любен Иванов посочи и основните приоритети, за които с екипът му ще работят:
1. Модерна градска среда и инвестиции в инфраструктура в малките населени места - това включва пътната мрежа, подобряване на водоснабдяването и канализацията, както и насърчаване на устойчиви енергийни решения.
2. Създаване на подходящи условия за инвестиции и насърчаване на предприемаческата дейност, включително чрез намаляване на административните тежести за бизнеса.
3. Превръщане на Видин в активен туристически център с фокус върху постъпателната реставрация, консервация и социализация на паметниците на културата.
4. По-активна роля от страна на общината в сферата на здравеопазването, за да гарантираме достъпни и качествени медицински грижи.
„В следващите седмици ще представим цялата ни управленска програма и ще се радваме по време на предстоящите ни срещи да обсъдим заедно всички проблеми и потенциалните им решения“, заяви още Любен Иванов.