13-годишно момче е пострадало при катастрофа в град Димово

Сподели: 

13-годишно момче е пострадало при пътно-транспортно произшествие в град Димово. Сигналът за инцидента е подаден на 10 ноември в 22.12 часа, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Видин. От полицията обявиха и подробности около катастрофата. „Опел Вектра“ с видинска регистрация, шофиран от 33-годишен жител на градчето (правоспособен водач категория В, с 5 месеца стаж) при маневра ляв завой отнел предимство на „БМВ“ с видинска регистрация, управляван от 19-годишен младеж от с. Бела (правоспособен водач категория В, с 1 година стаж).
При пътнотранспортното произшествие е пострадало 13-годишно момче, пътуващо на задната седалка в опела. Детето е с фрактура на лява предмишница, без опасност за живота.
Двамата шофьори и останалите пътници били прегледани в Центъра за спешна медицинска помощ и освободени. Тестовете с технически средства за наличие на алкохол и наркотици на водачите са отрицателни.
Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието. По случая в Районно управление – Белоградчик е образувано досъдебно производство.