15 години Фен клуб „ЦСКА – Видин“

Сподели: 

Фен клубът на ЦСКА във Видин отпразнува 15 години. По повод празника Фен клубът организира турнир по футбол за момчета  за купата на „ЦСКА”. Събитието се проведе в спортна зала „Фестивална“, с подкрепата на Община Видин. В него взеха участие деца, родени 2010-2011 година, от четирите видински клуба – „Бдин“, ДФК „Видин“, „Дуло“ и „Пегас спорт“. Идеята е популяризиране марката „ЦСКА“ и среща на бъдещите футболисти с легенди на най-успешния български отбор. В залата присъстваха много зрители, сред които и родители на малките футболисти.  
Гост на спортната проява бе заместник-кметът на общината Борислава Борисова, която наблюдава оспорваната игра на малчуганите. Голям интерес предизвика и футболната среща между треньори и родители, завършила с победа на треньорите.
Председателят на Фен клуба Янко Веков приветства участниците и разказа накратко за дейността на клуба. Той връчи на четирите отбора награди – торти и календари с логото на феновете „Винаги верни!“.
От името на кмета на община Видин д-р Цветан Ценков, Борислава Борисова поздрави футболистите за отличната игра и за високия спортен дух. Тя увери, че Общината ще продължи да подкрепя масовия спорт и да създава по-добри условия за развитието му. Заместник-кметът пожела на всички весели Коледни и Новогодишни празници.
Общинска пресслужба