15-то издание на Националния мотосъбор във Видин

Сподели: 

Видин е домакин на Националния мотосъбор, който се провежда от 11 до 13 август, и се организира от местния клуб „Северозападни мотори”, със съдействието на Общината. Тази вечер в бившето военно поделение кметът д-р Цветан Ценков и заместник-кметът Борислава Борисова се срещнаха с участниците в мотосъбора. Д-р Ценков отправи поздравления към организаторите и връчи на президента на мотоклуба Младен Младенов почетен плакет на Община Видин , както и алманаха „Бдинци, лъвове, титани“, разказващ за легендарния Трети пехотен Бдински полк. Кметът пожела на всички присъстващи безаварийно шофиране и много приятни емоции. Мотористите също поднесоха подарък на д-р Ценков – ръчно рисуван плакет с логото на видинския мотоклуб.

След официалните приветствия танцьорите от ансамбъла за народни песни и танци „Дунав“ изненадаха приятно участниците и посетителите.

В тазгодишното издание на мотосъбора участват над 30 мотоклуба от България и чужбина. За поредна година има  богата програма с разнообразни атракции: стънт шоу, състезания по драг на летището край с. Иново, томболи, игри, концерти на рок групи и други.