Digital4Vidin се завръща за своето второ издание във Видин

Събитието ще се проведе на 26 ноември в зала Общински съвет
Сподели: 

Digital4Vidin се завръща в крайдунавския град за втора поредна година, за да представи новите дигитални възможности. Събитието ще се проведе на 26 ноември в зала Общински съвет и отново ще събере младите хора на града и представителите на бизнеса, които искат да подобрят своето представяне онлайн. Достъпът до конференцията и тази година ще бъде свободен след предварително направена регистрация на www.digital4vidin.com

Лекторите на конференцията са експерти с дългогодишен доказан опит в дигиталния бранш – маркетолози, бизнес собственици и предприемачи. Те идват във Видин, за да споделят с аудиторията своята експертиза и да представят тенденциите в сферата за предстоящата 2024 година.

Програмата на събитието ще отговори на въпросите: какво трябва да знаем за изкуствения интелект и какво предстои в бъдеще, какво е нужно, за да стартираме свой собствен бизнес и как да използваме социалните мрежи ефективно за бизнеса през 2024 година. Конференцията ще представи възможността да работиш от всяка точка на света и какви са тенденциите за използването на изкуствения интелект в маркетинга.

Digital4Vidin е част от мащабната мрежа от конференции, обединени под бранда Digital4, която се организира на територията на цялата страна и годишно събира повече от 4 000 участници. Организатори на събитието са Internet Media Group и Европейската асоциация на дигиталните експерти, a тяхната мисия е да популяризират дигиталните технологии и да подпомогнат развитието на дигиталния бранш в България и Европа. Водени от този стремеж те създават първата бизнес събитийна мрежа в България - Digitaл4.Network. Мрежата има за цел да събере всички участници от събитията Digital4 на едно място, без значение в кой град се намират те. Участниците ще имат целогодишен достъп до новата бизнес социална бизнес мрежа, където ще могат да споделят информация, качват обяви, реклами и съдържание. Платформата ще има много опции като в основата е заложено B2B Matchmaking-а сред компаниите, обединени от една обща тема или интерес. Приложението ще предоставя уникални възможности за свързване на компаниите, като улеснява правенето на бизнес между тях и се очаква в началото на 2024 г. да бъде неговото официално представяне.