Фокусът на общинското ръководство продължава да бъде подобряването на жизнената среда във Видин

Видин ->

Директорът на ОДМВР – Враца старши комисар Янко Янколов проведе днес среща с кмета на Враца Калин Каменов

Враца ->

Генади Велков: Явно някой има интерес нищо ново да не се създава с участието на СДС

Това коментира за вестник „НИЕ“ председателят на СДС – Видин по повод събитията, случили се преди дни на Националния съвет на партията
Видин ->

Николай Ненчев е кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на община Макреш, област Видин

Видин ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

Задържани са извършителите на въоръжения грабеж от бензиностанция във Видин

Разкрити и задържани са извършителите на въоръжения грабеж от бензиностанция във Видин, съобщиха от Областната дирекция на МВР – Видин. Престъпното посегателство бе осъществено рано сутринта на 31 декември в търговския обект на изхода на Видин. На 6 януари двамата криминално проявени видинчани – Д.Ц. /27 г./ и С.Г. /27 г./ са привлечени в качеството на обвиняеми и с постановление на прокурор от Районна прокуратура - Видин са задържани за срок до 72 часа. Работата на разследващите продължава в рамките на образуваното по случая досъдебно производство.

Припомняме, че на 31 декември около 04:45 часа двама маскирани влезли в бензиностанцията, единият от тях заплашил с пистолет служителката. Обект на посегателството им били пари в евро и лева на обща стойност 1495 лева, 6 седмични винетни стикера за товарни автомобили и 96 лотарийни билета на обща стойност 398 лева.