Видин се включи в Похода за свобода в подкрепа на борбата с трафика на хора

Видин ->

Кметът на Видин с награда за принос към опазване и популяризиране на културното наследство

Видин ->

Видински деца се включиха в Седмицата на програмирането

Видин ->

Пътуващата изложба „16 фотоесета „Другото лице на воините ни“

Откриването ще бъде на 22 октомври от 17:00 часа в музей „Кръстата казарма“. Изложбата е част от Националния календар посветен на 100 години от Първата световна война и участието на България в нея
Видин ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

Задържани са извършителите на въоръжения грабеж от бензиностанция във Видин

Разкрити и задържани са извършителите на въоръжения грабеж от бензиностанция във Видин, съобщиха от Областната дирекция на МВР – Видин. Престъпното посегателство бе осъществено рано сутринта на 31 декември в търговския обект на изхода на Видин. На 6 януари двамата криминално проявени видинчани – Д.Ц. /27 г./ и С.Г. /27 г./ са привлечени в качеството на обвиняеми и с постановление на прокурор от Районна прокуратура - Видин са задържани за срок до 72 часа. Работата на разследващите продължава в рамките на образуваното по случая досъдебно производство.

Припомняме, че на 31 декември около 04:45 часа двама маскирани влезли в бензиностанцията, единият от тях заплашил с пистолет служителката. Обект на посегателството им били пари в евро и лева на обща стойност 1495 лева, 6 седмични винетни стикера за товарни автомобили и 96 лотарийни билета на обща стойност 398 лева.