Видин се включи в Похода за свобода в подкрепа на борбата с трафика на хора

Видин ->

Кметът на Видин с награда за принос към опазване и популяризиране на културното наследство

Видин ->

Видински деца се включиха в Седмицата на програмирането

Видин ->

Пътуващата изложба „16 фотоесета „Другото лице на воините ни“

Откриването ще бъде на 22 октомври от 17:00 часа в музей „Кръстата казарма“. Изложбата е част от Националния календар посветен на 100 години от Първата световна война и участието на България в нея
Видин ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

„С „9 месеца“ на училище“ - Видин: Женска консултация - що е то?

Бъдещи видински майки могат да се възползват от поредна безплатна лекция. На 13 януари (събота) в Регионална библиотека „Михалаки Георгиев“ във Видин ще се проведе лекция на тема: “Женска консултация - що е то?", водена от Анриета Петкова, акушерка.
Бременността е физиологично състояние на жената, но въпреки това понякога протича с усложнения, застрашаващи нормалното развитие на плода и здравето на майката. Ролята на женската консултация е ранното откриване на тези усложнения и адекватното поведение през цялата бременност.
Всеки посетител на лекцията ще получи традиционния комплект от списание „9 месеца“, а специално за някои от присъстващите  организаторите са подготвили чудесни награди, които ще бъдат поднесени след провеждането на томбола.
Можете да заявите присъствие на  тел. 0876 181 114, да пишете на e-mail: school@9meseca.bg или във фейсбук-страницата на „С „9 месеца“ на училище“.
„С „9 месеца“ на училище“ е инициатива на списание „9 месеца“. Лектори в курса за бъдещи и настоящи майки и татковци са утвърдени специалисти от акушеро-гинекологични болници, педиатри, неонатолози, акушерки, диетолози, психолози, експерти от Националната здравноосигурителна каса и Министерството на труда и социалната политика. Безплатни сбирки за бъдещи и настоящи родители се провеждат в София, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Благоевград, Варна, Бургас, Плевен. Детският отдел на Регионална библиотека „Михалаки Георгиев“ е домакин и партньор на кампанията във Видин.
Подробна информация за месечната програма на „С „9 месеца“ на училище“, полезни четива и любопитни калкулатори за пола на бебето, кръвната група и още много ценна информация можете да откриете на: http://9m-bg.com/.
Лекциите за бъдещи и настоящи родители на списание "9 месеца" са напълно безплатни.