Правителството не се нуждае от подтикване за изграждане на магистрален път, защото и в момента се работи активно

Това заявява за в. „НИЕ“ видинският народен представител от ГЕРБ Владимир Тошев, който коментира още темата за Истанбулската конвенция и ситуацията в здравеопазването в област Видин
Видин ->

Община Видин отбеляза 145 години от гибелта на Апостола

Видин ->

22-годишен и двама непълнолетни от Бело поле са задържани за грабеж от дома на възрастна жена в селото

Видин ->

АПИ: До края на 2020 г. ще бъде изградена съществена част от магистралния път Видин - Ботевград

Видин ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

Нов смъртен случай при катастрофа на Е79

65-годишен видинлия е починал на място след катастрофа на път Е79. От Областна дирекция на МВР – Монтана съобщиха, че днес (8 февруари) в 5:32 ч. е получен сигнал на телефон 112 за пътнотранспортно произшествие (ПТП) на път Е79 между селата Смоляновци и Белотинци. На място е изпратена следствено-оперативна група, която е извършила оглед. Установено е, че на прав участък от пътя, на мокра настилка, е настъпила катастрофа между лек автомобил „Рено Клио” с бургаска регистрация, движещ се в посока към гр. Видин и насрещно идващ товарен бус „Фолксваген Крафтър” с кюстендилска регистрация.
От Областната дирекция съобщиха, че водачът на лекия автомобил – 65-годишен жител на гр. Видин, е починал на място. Водачът на буса (на 34 г.) е настанен в МБАЛ – Монтана с травма на коляното. Причините за настъпилото ПТП се изясняват от Районното управление в Монтана. По случая е образувано досъдебно производство.