Извеждат учениците от Математическата и СУ „Цар Симеон Велики“ в други сгради

Видин ->

Огнян Ценков откри първото издание на фестивала „Здравей, Здраве“ във Видин

Видин ->

Професия: Футболен съдия

Видин ->

Младежи ГЕРБ - Видин поставиха табели-послания към шофьорите

Видин ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

Кметът на Видин благодари на доброволците за помощта им по време на фестивала за опера и балет

Общо 10 души се включиха като доброволци в Летните вечери на операта и балета „Баба Вида“, които се проведоха от 3 до 6 август във Видин. Кметът на общината Огнян Ценков се срещна с тях днес и им връчи благодарствени адреси във връзка с оказаното съдействие по време на фестивала. „Високо оценявам приноса Ви в създаването на необходимата организация за успешното протичане на това забележително културно събитие в нашия град. Мисията на доброволец е хуманна и незаменима. Продължавайте да работите все така сърцато за осъществяването на благородни каузи за просперитета на Видин и превръщането му в център на културата и изкуството!“ – пише в адреса.
На срещата Ценков отбеляза, че впечатленията на зрителите от организацията по посрещането и настаняването на трибуните през трите фестивални вечери, са много добри. „Всичко това се дължеше на вас. Затова исках лично да ви благодаря“ – каза той.
Част от доброволците – Мария Крумова, Ивана Крумова, Натали Илиева, Моника Яворова и Изабела Яворова, са възпитаници на Средно училище „Св. св. Кирил и Методий“, а Калина Паскова, Мартин Кирчев, Кристиана Георгиева, Божидар Методиев и Симона Борисова - на Гимназията с преподаване на чужди езици „Йордан Радичков“. Божидар, Кристиана и Мартин вече са завършили средното си образование и ще бъдат студенти първи курс през новата учебна година.
От името на всички доброволци Мартин Кирчев благодари на видинския кмет за предоставената възможност и изрази надеждата си, че фестивалът ще се развива дълги години занапред.
Секретарят на Общината Иванела Андреева сподели възхищението си от работата с доброволците: „Много се радвам, че във Видин има прекрасни младежи като вас. Това може само да ни даде увереност, че нашият град ще го има, както го е имало хиляди години досега. Сърдечно ви благодаря“.
Общинска пресслужба