Извеждат учениците от Математическата и СУ „Цар Симеон Велики“ в други сгради

Видин ->

Огнян Ценков откри първото издание на фестивала „Здравей, Здраве“ във Видин

Видин ->

Професия: Футболен съдия

Видин ->

Младежи ГЕРБ - Видин поставиха табели-послания към шофьорите

Видин ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

Благодарствено писмо до кмета Огнян Ценков от Адвокатска колегия - Видин

Председателят на Адвокатския съвет на Адвокатска колегия - Видин Кирил Груев връчи днес на кмета на общината Огнян Ценков благодарствено писмо във връзка с оказано съдействие при изпълнение на проект „Трансгранично партньорство за обучение и мобилност на труда в юридическата област“. Той се реализира съвместно от адвокатските колегии във Видин и град Крайова, област Долж, Румъния. По проекта колегиите извършват проучване, чийто акцент е постигането на мобилност. Проведени са 6 обучителни курса, които обхващат юристи по трудово правоотношение, на свободна практика, студенти по право и хора с висше образование като цяло.
„Искаме да благодарим на кмета за това, че осигури участието на юристите на Община Видин в тези курсове и на останалите служители с висше образование, желаещи да се запишат в обученията, които продължиха около 6 месеца. Считам, че Общината изключително много помогна на Адвокатската колегия за осъществяване на дейностите по проекта“ – каза председателят на Адвокатския съвет на срещата си с видинския кмет.
Огнян Ценков и Кирил Груев изразиха надеждата си, че доброто сътрудничеството между двете институции ще продължи и занапред.
Общинска пресслужба