СУ „П. Р. Славейков“ – Видин отбеляза своя патрон и Световната седмица на предприемачеството

Видин ->

Пътни полицаи гостуваха на ученици от видинската езикова гимназия

Видин ->

Корнелия Нинова във Видин: Решени сме кардинално да променим модела на управление на страната

Видин ->

„Другото лице на воините ни“

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева откри фотоизложба, посветена на 100-годишнината от края на Първата световна война
България ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

Поздравителен адрес от кмета на община Видин по повод професионалния празник на българската полиция

Уважаеми г-н Коцин,
За мен е чест да Ви поздравя по повод 8 ноември - Ден на св. Архангел Михаил и професионален празник на българската полиция.
Този празник, който олицетворява ред, дисциплина и царуване на истината, подхожда напълно за патронен празник на полицията, която има призванието да се грижи за реда, спокойствието и спазването на законите в страната. Да следваш това признание, означава да притежаваш качества като чест, достойнство, морални ценности и готовност да се жертваш в името на другия.
Вие заслужавате уважение и признателност за смелостта и самоотвержеността, с които изпълнявате своите задължения. Неведнъж доказвате професионализма и отговорността си като достойни граждани на това общество, включвайки се във всички инициативи, организирани от Община Видин, осигурявайки обществения ред на съгражданите ни. Изказвам своята признателност и убеденост за бъдещо ефективно и ползотворно взаимодействие между органите на МВР и местната власт!
В празничния ден Ви пожелавам силен дух и непоколебима воля, да продължите достойно да изпълнявате задълженията си с висок морал и професионализъм! Бъдете горди от своя избор!
Честит празник!
С уважение,
Огнян Ценков
Кмет на община Видин