Въвеждат се превантивни мерки във връзка с усложнената епизоотична обстановка

България ->

Новоселяни се стягат за събор

Видин ->

Община Видин подготви терен за скейтборд площадка в Крайдунавския парк

Видин ->

Поредна жертва взе път Е79

При тежък пътен инцидент един е загинал, двама са ранени
Видин ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

Враца е домакин на ІІІ-я Национален фестивал на Клубовете по активно учителство

 Красимира Георгиева, изпълняваща правомощията на кмет на община Враца, откри ІІІ-я национален фестивал на клубовете по активно учителство    „Защо/то съм учител?!”. Тя сподели, че „....българската традиция повелява всяко семейство да изучи своите деца, да се стремят към нови знания и върхове в живота си. Именно вие учителите имате отговорната мисия да ги водите към тези върхове. В тази своя мисия вие се нуждаете от силна обществена подкрепа, от доверие и уважение.

 Община Враца винаги е била коректен партньор в осигуряване на по-добри условия за обучение на младите хора и издигане на авторитета на учителя.

 Желая успех на вашия форум и нека силно звучи вашето послание „Защото съм учител!"

 Тази събота и неделя във Враца Клубове по активно учителство от цялата страна ще дискутират въпроси за включването на родителите във образователния процес за повишаване на образователния и житейски успех на всяко дете.

 Темата на тази дискусия е избрана, тъй като през последните години се наблюдава тенденция на трудности в съвременното семейство по отношение на ролята му да образова и да даде ценостнни ориентири на децата.

  На този форум ще се търсят възможности за информиране и повишаване уменията на родителите да изпълняват по-ефективно ролята си и да се чувстват подкрепени от учителите.