Здравеопазването в България е изправено пред катастрофа

Това заяви за вестник „НИЕ“ народният представител от Враца Николай Иванов, според когото са нужни кардинални реформи в сектор здравеопазване, които от „БСП за България“ ще предложат
Видин ->

Елка Георгиева, председателка на Жени ГЕРБ – Видин: Жените във Видинско са борбени, активни, искащи да работят и да допринасят за обществото

Видин ->

Празник на хляба във Видин

Изложба на ритуални хлябове, работилница за месене на хляб и презентация за обредните хлябове представиха в БиблиоПощата
Видин ->

Ирена Анастасова, народен представител от групата на „БСП за България“ и член на парламентарната комисия по образование: Образованието не е стока!

Видин ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

Враца е домакин на ІІІ-я Национален фестивал на Клубовете по активно учителство

 Красимира Георгиева, изпълняваща правомощията на кмет на община Враца, откри ІІІ-я национален фестивал на клубовете по активно учителство    „Защо/то съм учител?!”. Тя сподели, че „....българската традиция повелява всяко семейство да изучи своите деца, да се стремят към нови знания и върхове в живота си. Именно вие учителите имате отговорната мисия да ги водите към тези върхове. В тази своя мисия вие се нуждаете от силна обществена подкрепа, от доверие и уважение.

 Община Враца винаги е била коректен партньор в осигуряване на по-добри условия за обучение на младите хора и издигане на авторитета на учителя.

 Желая успех на вашия форум и нека силно звучи вашето послание „Защото съм учител!"

 Тази събота и неделя във Враца Клубове по активно учителство от цялата страна ще дискутират въпроси за включването на родителите във образователния процес за повишаване на образователния и житейски успех на всяко дете.

 Темата на тази дискусия е избрана, тъй като през последните години се наблюдава тенденция на трудности в съвременното семейство по отношение на ролята му да образова и да даде ценостнни ориентири на децата.

  На този форум ще се търсят възможности за информиране и повишаване уменията на родителите да изпълняват по-ефективно ролята си и да се чувстват подкрепени от учителите.