Община Видин в готовност за асфалтиране на междублокови пространства в шест жилищни комплекса

Видин ->

БСП – Видин изразява силно притеснение от заявеното намерение за смяна на борда на директорите на МБАЛ „Св. Петка“ във Видин

Видин ->

Актьори и детска публика заедно подреждат объркани приказки в новия спектакъл на Драматичен театър - Видин

Видин ->

Близо 80% от потребителите в Северна България не биха купували бутилирана вода, ако тя е преработена

България ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

Георги Първанов подкрепи кандидатурата на Петър Иванов за кмет на община Бойница

„Тук съм като гарант за кандидатурата на Петър Иванов за кмет на община Бойница, убеден съм, че той ще бъде успешният кмет на община Бойница, защото е млад, образован, успял и доказал се човек”, това заяви пред пълния салон в читалище „Надежда” президентът Георги Първанов и лидер на партия АБВ.
Държавата има шанс за развитие, само ако осъзнае, че не може да се развиват само 3-4 големи области като Пловдив, Варна, Бургас, а малките населени места да са забравени. Бойница е една от най-малките общини в страната и най-бедната и затова днес моето присъствие е, за да гарантирам политическа и в лично качество подкрепа на Петър Иванов. В Европа най-богати са пограничните райони, а в България е обратно, каза Първанов.
Днешното посещение е историческо. Досега президент не е идвал да ни посети”, сподели младият кандидат в при откриването на срещата в Бойница. След което кандидатът запозна всички присъстващи със своята визия за развитие на общината.
Пред пълния салон г-н Иванов съобщи, че ако бъде избран за кмет, ще заложи преди всичко на прозрачност в управлението като увери, че ще работи за откриване на аптека в най-големите села в общината и не на последно място за привличането на постоянен лекар в с.Бойница. Сред другите приоритети в програмата на Петър Иванов са осигуряване на самостоятелен бюджет на двете най-големи населени места в общината - селата Раброво и Бориловец, и намаляване на данъците. Младият кандидат си е поставил за цел да открие социална трапезария в общината и да разработи редица проекти, чрез които да се разкрият нови работни места. „Най-младият кандидат съм и ще дам всичко от себе си хората да останат доволни.”, каза кандидат-кметът Иванов.
Георги Първанов сподели, че е необходимо да се търсят млади хора, защото в тях е бъдещето. „Младостта не е порок! Кмета трябва да е активен и да иска да съдейства.”, каза лидерът на ПП АБВ по време на оживената дискусия, която се проведе в читалището в с.Бойница.
На срещата присъстваха и представители на други политически сили, по-голямата част, от които подкрепят кандидатурата на Петър Иванов.„Съединението прави силата”, спомена един от жителите на с.Бойница в края на предизборната среща.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление