Община Видин започна третирането срещу комари

Видин ->

Фокусът на общинското ръководство продължава да бъде подобряването на жизнената среда във Видин

Видин ->

Генади Велков: Явно някой има интерес нищо ново да не се създава с участието на СДС

Това коментира за вестник „НИЕ“ председателят на СДС – Видин по повод събитията, случили се преди дни на Националния съвет на партията
Видин ->

Николай Ненчев е кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на община Макреш, област Видин

Видин ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

Заловиха 20 чужденци във Видинско

Вчера в РУ-Кула е получен сигнал за това, че по пътя в посока ГКПП-Връшка чука били забелязани съмнителни лица, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Видин. Пристигналите незабавно на мястото полицейски служители установили четирима чужденци – двама афганистанци и двама пакистанци. Мъжете са предадени по компетентност на ГПУ-Брегово.
Снощи към 23.10 часа в дежурната част на видинската полиция е получен сигнал за два автомобила, превозващи чужденци. В района на площада в кв.„Бабуя” на с.Арчар служителите на реда спрели за проверка автомобил „Мерцедес Вито” със софийска регистрация, управляван от Б.Х. /32 г./ от гр. Своге, и лек автомобил „Алфа Ромео” със софийска регистрация, управляван от М.А. /25 г./ от гр. Своге. Установено е, че в „Мерцедес”-а пътуват 10 чужди граждани, а в другата кола – шестима чужди граждани. Чужденците не са представили документи за самоличност. Двете превозни средства и лицата са приведени в ГПУ-Видин за изясняване на самоличност и по нататъшни действия по компетентност.