Спортен празник във Видин събра над 200 участници

Видин ->

Николай Андреев, председател на СГЕРБ във Видин: Авторитетът на България, като лидер на Балканите, бе доказан по един безспорен начин

Видин ->

Водна война и сладолед в лагера на The Bridge

Видин ->

Русенският университет е най-доброто висше училище извън София

РУ получи много висока оценка на институционалната си акредитация от Националната агенция за оценяване и акредитация
България ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

Димитър Главчев подкрепи кандидатурата на Огнян Ценков за кмет на община Видин

Убеден съм, че отборът на ГЕРБ ще работи със сърце и душа за развитието на Видин. Ние не говорим с гръмки думи, не даваме напразни обещания, ние работим. Това каза Димитър Главчев, който се срещна и разговаря с жители на Видин. Заместник-председателят на Народното събрание изрази пълната си подкрепа за кандидата на ПП ГЕРБ за кмет на община Видин Огнян Ценков. „Ние знаем какво значи думата отговорност. Зад нашите кандидати застава ръководството на ГЕРБ, застава партия ГЕРБ, ние носим отговорност за работата нашите кметове“, категоричен бе Главчев. Той посети предизборната шатра на ПП ГЕРБ в центъра на Видин, където разговаря с избиратели.
Димитър Главчев, кандидатът за кмет на Видин от ГЕРБ Огнян Ценков и кандидати за общински съветници на партията се срещнаха с представители на бизнеса и работници от Западна промишлена зона. „Ние искаме стабилност, сигурност и отзивчива администрация“, заявиха представителите на видинския бизнес. Огнян Ценков разговаря с тях за необходимостта от намаляване на времето за обслужване и възможностите за облекчаване на административните процедури за бизнеса. „Категорично ще работим в партньорство с бизнеса за запазване и създаване на нови работни места, и за устойчиво развитие на бизнеса в община Видин“, заяви Ценков.  
 

Купуването и продаването на гласове е престъпление