Отчет на народния представител от ГЕРБ-Видин Владимир Тошев

Видин ->

Мария Джамбазова, БСП - Видин: Не бива със манипулативни коментари да се отклонява вниманието от темата за насилието срещу жени

Видин ->

„Пожарникар на годината” - 2017

Наградиха победителите в областния етап на ежегодния Национален конкурс
Видин ->

Започна санирането на жилищни сгради с до 35 апартамента в град Враца

Враца ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

Готовност за изборния ден в община Видин

59 409 души по списък са избирателите във Видинска община

Общият брой на хората в община Видин, които имат право да дадат своя вот на местните избори на 25 октомври, е 59 409 души. Избирателният списък за националния референдум съдържа 62 799 гласоподаватели. Секциите на територията на общината са 127. От тях 6 са подвижни: по 2 – в гр. Дунавци и с. Градец и по една – в селата Капитановци и Слана бара.
Община Видин е направила необходимата подготовка за нормалното протичане на работата на СИК. Осигурени са техника и материали, както и транспорт. На 25 октомври членовете на Секционните избирателни комисии ще бъдат извозени до работните им места в селищата на общината, като тръгването е в 5.00 ч. от паркинга на общинската сграда. След приключването на изборния ден в 19.00 ч., бюлетините ще бъдат транспортирани до залата на Общински съвет – Видин. Транспортната схема за обезпечаване на изборите и осигуряване на МПС в предизборния, изборния и следизборния ден е публикувана в сайта на общината: www.vidin.bg, „Местни избори и национален референдум – октомври 2015“.

Общинска пресслужба