Въвеждат се превантивни мерки във връзка с усложнената епизоотична обстановка

България ->

Новоселяни се стягат за събор

Видин ->

Община Видин подготви терен за скейтборд площадка в Крайдунавския парк

Видин ->

Поредна жертва взе път Е79

При тежък пътен инцидент един е загинал, двама са ранени
Видин ->

3700 Видин, ул. “П. Яворов” №1, ет. 3
тел.: 0878 369 508,тел./факс: 094/ 601 430 ekotitan@abv.bg

Вие сте тук

Огнян Ценков, кандидат за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ: ГЕРБ може да представи себе си с една дума и тя е – екип

На 25 октомври ние избираме не просто местна власт, която трябва да работи за Видин през следващите 4 години, ние избираме пътя, по който ще поеме Видин. Това каза на официалното закриване на предизборната кампания кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ за община Видин Огнян Ценков. Той благодари на членовете и симпатизантите на партията за активната работа, чрез която посланията на ГЕРБ са достигнали до жителите на община Видин. „Ние можем да представим себе си с една дума и тя е екип. Екип от силни, отговорни и мотивирани хора“, посочи Огнян Ценков. Той бе категоричен, че видинчани ще гласуват с №4 в бюлетината и ще подкрепят кандидатите на ПП ГЕРБ за общински съветници, кметове на кметства и кмет на община Видин. „Подкрепете ни, за да работим заедно за развитието на Видин с реални политики, които да достигнат до всеки видинчани. Подкрепете ни, за да поставим Видин на европейската карта като модерна и просперираща община“, призова Ценков.
Кандидатът за кмет на община Видин изрази възмущението си от черния пиар срещу ГЕРБ-Видин. Той посочи, че хилядите листовки, с които буквално бе засипан Видин са обида не само за членовете на партията в общината. „Подигравката и омърсяването на символите на партията са обида, насочена към всички 80 000 членове на ГЕРБ, както и към 1 000 000 български граждани, които гласуват доверие на нашата партията“, категорични  бяха представителите на ГЕРБ-Видин.
Огнян Ценков подчерта, че видинчани различават истината от популизма. „Проведохме десетки срещи, разговаряхме със стотици наши съграждани. За нас бе важно не да слушаме собствените си гласове, а да чуем какво ни казват хората. Проведохма нашата кампания както винаги досега – честно и истински. Затова днес стоим пред вас с открити лица, така, както започнахме кампанията. Така, както ще застанем пред вас и след четири години, защото нашето най-силно оръжие е честността“, заяви Ценков.
ГЕРБ-Видин закри предизборната си кампания с изпълнения на местни състави и изпълнители, „защото, когато казваме, че се гордеем с нашия изворен фолклор и талантливите ни изпълнители, наистина го мислим, защото и гордостта ни, и обичта ни към Видин са истински!“    
 

Купуването и продаването на гласове е престъпление